Over ons

“Morgen aan de slag met wat je vandaag geleerd hebt”

Dat is ons uitgangspunt.

Het NIM helpt jou om een directe vertaling te maken tussen recente (wetenschappelijke) ontwikkelingen en jouw dagelijkse praktijk als muziektherapeut.

We willen muziektherapeuten blijvend inspireren om verder te professionaliseren en zodoende het niveau van muziektherapie in Nederland verder verhogen.

Dit doen we door kwalitatieve nascholing aan te bieden die specifiek gericht is op muziektherapeuten.

Ons aanbod bestaat uit relevante onderwerpen voor muziektherapie, die aansluiten op de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied, gericht zijn op het uitbreiden van therapeutische vaardigheden en altijd met handvatten voor toepassing in de praktijk.

Het NIM (Nascholing in Muziektherapie) is eind 2019 opgericht door Tom Abrahams, Joosje van Dooren en Anna Liem vanuit een gedeelde visie op nascholing en passie voor ons vak.

Wij stonden te trappelen om onze eerste nascholing aan te bieden in april 2020, maar door de maatregelen omtrent COVID19 zagen wij ons gedwongen deze te af te gelasten en onze jaarplanning aan te passen. Op korte termijn laten we je graag via een aantal webinars kennis maken met onze nascholing en weten we je hopelijk te inspireren. Nog steeds met ons motto in gedachte: morgen aan de slag met wat je vandaag geleerd hebt.

Hopelijk tot snel!

Tom, Joosje & Anna.